Kattintson valamelyik termékkategóriára a megnyitáshoz!
Kicx márkáról

A KICX márkát egy csoport lelkes mérnök hozta létre a STOPOL LLC, az USA 1996-ban.
Ebben az évben a KICX Laboratory Inc. került bejegyzésre az USA-ban. Kezdettől fogva a vállalat fejlesztése a hangszórók, mélynyomók, és erősítők irányába összpontosult. 1996 végén megjelentek a KICX autó hangszórói a világpiacon. Az első gyártósor Koreában, Szöul-ben indult és még jelenleg is tart a gyártás. Ezt követően sor került új gyárak építésére is Tajvanon és Kínában is. Magas minőségi elvárásokat támasztunk a Kicx gyáraiban ezért azok kifogástalan minőségben jutnak el önhöz.

Az első sikeres év a KICX márkának az 1998-as esztendő. A vállalat bemutatta az első teljes sorozatú hangszóró kínálatát, DC, AL és GF alatt a KICX. Az új márka azonnal felkeltette a figyelmét az autóhifi rajongók és a szakemberek számára az innovációs technológiák, a jó hangminőség, teljesítményt és a modern design miatt. Az új autóhifi hangszórók nagyon gyorsan bebizonyították a piacnak, hogy számolni kell a Kicx termékeivel. Az igazán jó hangteljesítményt a felülvizsgáltnak köszönheti az AL és GF sorozat adta ebben az időszakban. Ugyanebben az évben a STOPOL vállalat már megkezdte a széleskörű értékesítést KICX márka amerikai, ázsiai, kelet-európai és az orosz piacon.

Az új PD és a DS hangszóró sorozat keretében megfizethető áron indult tömegtermelés 2000-ben. Ebben az évben indult az első KICX mélynyomók DC és az AL és a HP erősítők fejlesztése, majd gyártása. Rövid idő alatt a K + F részleg kifejlesztette az új, modern PRO, GFQ, ALQ, ICQ, KH, STC hangszóró sorozatát és a Forma-line erősítőket.

2004-ben indult az új hangszóró rendszer a PRO sorozat ami új korszakot nyitott az autóhifi kínálatban, kiváló hangjának és minőségének köszönhetően. A felső kategóriás PRO hangrendszerek több tesztet is megnyertek egyedül álló hangzásukkal.

A KICX termékek kínálata egyre szélesebbé válik minden évben. Az elmúlt 2 évben a zajcsökkentő anyagok, kábelek, kondenzátorok és egyéb kiegészítőket fejlesztett ki és kezdett gyártani a KICX.

Az új PRO, STQ, QS, ALN hangszórócsalád és mélynyomók és a QS erősítők bizonyítottak 2007-2008 években. Minden KICX termék rendelkezik a CE jóváhagyási és ROHS tanúsítvánnyal.

A Kicx európai hivatalos disztribútora Stopol Sp. csoport (Lengyelország).