» STC    » PD    » SL    » QS    » STQ    » ICQ    » ALN    » ALQ    » GFQ    » PRO    » Csipogók


Egy kompakt minden hangot lefedő minőségi hangszóró család mely a legnagyobb múltra tekint vissza a Kicx márkában. Bevált hangszóró típusok melyek nem válogatósak, mivel a papír membrán élethűen visszaadja a rock-pop, vagy akár a mai modern trance zenék hangzás világát is. Komponens szettek igen kedvező áron kaphatóak, melyek felveszik a versenyt bármelyik neves, ismert gyártóval, de általában kevesebb mint a felébe kerülnek! Az STC széria koax hangszóróinak sajátossága (és legnagyobb előnye) az, hogy a hangszóróban található magassugárzók egy különálló egységet alkotnak így tartósabbá váltak ezek a hangszórók, teljesen védetté válnak az általános szennyeződésekkel szemben. Mivel a mély-közép hangszóró nincs megbontva egy tartó rúddal ami a magas hangszórót tartja középen.Felépítésében hasonló az STC sorozathoz, de kicsit nagyobb mágnessel készülnek ezek a hangszórók.Hangzásában is hasonló az STC szériához de nagyobb terhelhetőséggel és a szettekben komolyabb hangváltóval találkozhatunk.Azokban az autókban ahol nem áll rendelkezésre elegendő hely a hifi kiépítésére de nem mondanak le a kiváló hangzásról, azoknak találták ki a Kicx SL hangszóróit! Ugyanis speciális nagy tisztaságú neodium mágnessel szerelték így kevesebb is elég belőle a minőségi hangszórók előállításához, és még ezeket a mágneseket is elrejtették úgy, hogy ez ne menjen a hangzás rovására! Besüllyesztett mágnessel és extra lapos beépítési mélységgel segítik a leg lehetetlenebb helyek beépítésére is. Hangzásában az STC szériához lehet hasonlítani de teljesítményben meghaladja a PD széria tudását is.A KICX QS sorozat a papír membrános hangszórók közt a legnagyobb terhelhetőséggel és dinamikával rendelkezik, melyet a szerves anyaggal bevont préselt papír membránnak köszönhet. Beépítés mélységük nagyobb az átlagnál ezért érdemes lemérni, hogy biztosan beférjenek. Fejegységről és erősítőről is hajthatóak, nagy dinamikával rendelkeznek, mivel ezek a hangszórók 3 Ohm-osak.Ez a modellcsalád két modell ötvözetéből jött létre. Az STC és ICQ hangszórók szolgáltak alpjául és ezek előnyeit ötvözték benne. A kisebb méretű mágnes lehetővé teszi a legtöbb gyári helyre való könnyű beépítést, tökéletes hangzással és nagy teljesítménnyer rendelkeznek. Érdemes megjegyezni, hogy 3 Ohmos hangszócsalád így akár fejegységről is nagy dinamika érhető el.A KICX ICQ-sorozat egy nagyobb teljesítményű és dinamikájú hangszóró család, mely tökéletesen illeszkedik a gyári hangszóróhelyekhez.
Beköthető fejegységre is de a komponens szettek és oválok nagyteljesítményű erősítőről szólnak igazán dinamikusan.
Hangzásvilága a mai kor zenéinek többségét(techno, trance, elektronic, hip-hop) adja vissza a legszebben, főként a mély-és magas hangok a legdinamikusabbak a fiatalok örömére.
Membránja speciális króm bevonatú így fémes jellegű, dinamikus hangokkal rendelkezik, magassugárzói rendkívűl dinamikusak.
Az ALQ család valódi alumínium membránnal szerelt, mely lágy és dimamikus mély-hangokat biztosít ezeknek a hangszóróknak.
Az alumínium könnyű, ez éltal gyorsan reagál a zenei változásokra. Mivel azonban a membrán elég masszív marad még nagyobb terhelések alatt is így kicsi az esély a torzításra. Az ALQ komponens szettek kifejezetten az erősítős hajtást kedvelik.Ez a hangszórócsalád büszkélkedhet egyedi carbon-üvegszál membránnal ami nem csak, hogy jól néz ki de legalább olyan szépen is szól. Kis koax hangszórói is meglepően dinamikus mély hangzással rendelkeznek, de a legnagyobb igényeket a komponens szettek elégítik ki, melyek tökéletes színpadképet produkálnak.Elérkeztünk a Kicx márka Hi-End kategóriájához! Aki már hallott otthonában egy fantasztikus hangzással bíró házi hifi rendszert, akkor azt most képzelje el az autójában, ez a Kicx PRO. Aluminium öntvény kosara, és speciális többrétegű impregnált membránja gondoskodik a legtökéletesebb hangzás elérésében. Hangváltója a legprecízebben választja el a hangokat, hogy ön ne veszítsen semmit a kocsiban sem. Ha egy igazi hifi redszert szeretne akkor ezekkel a hangszórókkal érhető el a legkönnyebben. Kizárólag erősítővel érdemes ezeket a hangszórókat hajtani.A kiváló minőségű Kicx szettekben található magassugárzók külön is megvásárolhatóak, ha nem egy komplett szettre lenne szükség. Külön hangváltót tartalmaznak.